Friday, March 23, 2007

Bizquizzes Quiz 5



1."hundreds and thousands of times, for her I searched in chaos, suddenly, I turned by chance, to where the lights were waning, and there she stood."- Comment

Ans.Baidu.The above poem inspired the name Baidu.

2.Identify :(Clue:Two Hp calculators and a Van)

Ans.The prototype of Apple 1

3.His first venture was chess.net.What was his second.?

Ans.Napster. Sean Fanning started Chess.net

4.Which bank is in talks to merge with ABN AMRO ?

Ans.Barclays

5.Turkish tobacco,burley and flue-cured . Ingredients and production process of what ?

Ans.Camel Cigarettes

6.Connect:

 


Ans.Party Gaming . (The above are the pics of Vikrant Bhargava,Anurag Dikshit and Ruth Parasol)

7.Which company claims to be the largest provider of systems integration, IT services and training to the US Government.

Ans.Lockheed Martin

8.Whose new startup is Revolution Health ?

Ans.Steve Case

9.Identify:Ans.SKS Microfinance

10.What was started as a project in Bomis Inc., What is it called now ?

Ans.Nupedia/Wikipedia


email your answers to goutham.ramkumar@gmail.com



4 comments:

Vigneshwar said...

try crackin questions at my quizblog
quizified.blogspot.com

anandsaigal said...

Hey hi please try our Business Quiz and test your Biz Quiz Quotient. Please commet on the quizzing standards

shashwat.omar said...

Harcourt Butler Technological Institute (HBTI), Kanpur is organizing its 25th annual cultural and literary fest “ODYSSEY-2010” from 12th-15th March 2010.The event will comprise of various events including "REQUIZITE",the quizzing event( General & Sports) which shall be hosted by acclaimed quiz master Mr Avinash Mudaliar.Fest shall also see the presence of JAL band.The quizzing event is on 14th march,"PRIZES WORTH THOUSANDS TO BE WON".for more details visit www.odyssey-hbti.org
contacts:
SHASHWAT KANT SINHA
+919415409290

Disha Garg said...

http://www.loot100.com
Loot100 is a very good quiz site that gives the highest chance to win whatever you want.